Waarmakers van communicatie

slide

Over ons

Veenman+ verzorgt al jouw communicatie-uitingen, zowel online communicatie als offline communicatie. Dat doen we met grote kennis van zaken en een flinke dosis Rotterdams enthousiasme.


Online communicatie en offline communicatie, alles in huis

Veenman+ heeft alle expertise ‘in huis’ om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Online communicatie en offline communicatie: wij verzorgen alles. De wensen van onze opdrachtgevers zijn zo divers, dat een opsomming van onze oplossingen onmogelijk is. Stel ons een vraag en wij regelen het. Niets is te gek!

Vergeet ook onze webapplicatie Control+ niet. De ideale tool om snel en makkelijk bestellingen voor jouw organisatie te plaatsen, voorraden te beheren én allerlei communicatiemiddelen in eigen huis en huisstijl op te kunnen maken. Makkelijker kan het niet.

Het onderste uit de kan

Veenman+ denkt met je mee en helpt je jouw communicatie- en mediaprocessen optimaal in te richten en te verbeteren. Van idee tot uitvoering, wij gaan voor het maximaal haalbare resultaat binnen het beschikbare budget. Anders gezegd: we halen het onderste uit de kan voor je. We adviseren, regisseren, en ontzorgen. Zodat jij je met een gerust hart op andere zaken kunt focussen.

Waarmakers

Vertel ons je ambities en wij regelen het. Het is onze ambitie om die van jou waar te maken. Dankzij onze jarenlange kennis en expertise, onze ervaren en enthousiaste medewerkers en onze Rotterdamse daadkracht, behalen we het maximale resultaat. Veenman+ ontzorgt. Van idee tot uitvoering. We doen wat we zeggen en het is dan ook niet voor niets dat wij onszelf ‘waarmakers van communicatie’ noemen.