Boek van Inez van Oord
'Winnaar beste spirituele boek van het jaar 2016'

slide

Boek van Inez van Oord: 'Als jouw leven een cirkel is, waar sta jij dan?'

Inez van Oord. Een sterke persoonlijkheid boordevol passie, uitgever, bladenmaakster en verhalenverteller. Oprichtster van Seasons Magazine, het magazine over ‘het goede leven’ en het spirituele magazine Happinez en nu.. ook nog eens auteur van haar eerste eigen boek ‘Als jouw leven een cirkel is, waar sta jij dan?’


De vraag

Vanuit Inez van Oord kwam de vraag of wij met haar mee wilden denken over haar eerste uit te geven boek. Daar stropen wij graag onze mouwen voor op!

De uitdaging

We gingen aan de slag om het idee daadwerkelijk om te zetten in de uitvoering van het boek. We gaven advies over de uitstraling van het boek en bepaalden met Inez van Oord de papiersoorten en afmetingen van het boek. De uitdaging zat hem daarnaast en voornamelijk in het snel en op tijd verzorgen van de diverse herdrukken. Door het succes van het boek was het snel uitverkocht, waardoor herdrukken van belang waren. Uiteraard moesten die herdrukken ook dezelfde kwaliteit hebben als de eerste druk.

Wat deed Veenman+

Veenman+ adviseerde Inez van Oord in het voortraject van de productie. Daarbij werd er onder andere gekeken naar de kwaliteit van het papier en de afwerking van het boek. Aan de hand van de eerder genoemde keuzes is een model gepresenteerd van hoe het uiteindelijke boek er daadwerkelijk uit zou komen te zien.

Het resultaat

Allereerst een prachtig boek! Dat moge duidelijk zijn. Daarnaast ook een populair boek. Zo blijkt uit de aantallen die over de toonbank vliegen; de eerste uitgave bestond uit 2.000 exemplaren. De tweede druk bestond wederom uit 2.000 exemplaren en inmiddels is de derde druk een feit! Dit keer geen 2.000, maar 3.000 exemplaren!

Het boek is bijzonder succesvol. Zo succesvol zelfs, dat Inez van Oord in januari 2016 met haar boek de prijs voor het ‘Beste Spirituele Boek van het Jaar’ in de wacht sleepte.