Communicatiemiddelen kunstbeurs Art Rotterdam

slide

De beurs om jonge kunst te ontdekken

Welke kunstliefhebber kent Art Rotterdam, oftewel: de beurs om jonge kunst te ontdekken, niet? Als trotse partner van de kunstbeurs, verzorgt Veenman+ jaarlijks productie van een groot aantal communicatiemiddelen waarmee bezoekers op de hoogte gebracht worden van alle mooie dingen die hen tijdens de beurs te wachten staan. Zo ook afgelopen jaar. Wat we precies deden? Je leest het hier!


De vraag

Enkele jaren geleden nam Art Rotterdam contact op met Veenman+ omdat de kunstbeurs op zoek was naar een goede en betrouwbare partner voor de begeleiding en de productie van tal van communicatiemiddelen. We staken de koppen bij elkaar en gingen al snel samen aan de slag.

De uitdaging

Net als bij andere drukbezochte beurzen en festivals, zat de uitdaging hem bij de productie van communicatiemiddelen voor Art Rotterdam voornamelijk in de timing. Met een beurs dat zo’n groot aantal bezoekers mag ontvangen, is het van groot belang dat de bezoekers tijdig en juist geïnformeerd worden over alles wat hen gedurende Art Rotterdam te wachten staat. Een mooie uitdaging, die Veenman+ op het lijf geschreven is.

Wat deed Veenman+

In nauwe samenwerking met verschillende partijen, zorgden we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld werd. We verzorgden onder andere de productie van de krant met een oplage van zo’n 90.000 exemplaren, maakten de VIP-uitnodigingsfolder inclusief een toegangspas voor de beurs, verzorgden de productie van diverse uitnodigingen en ga zo maar door. Een goede controle van te produceren communicatiemiddelen en een tijdig transport naar de beurs waren daarbij van ongekend belang.

Gelukkig kunnen we ook dit jaar weer zeggen dat we alles wat we beloofd hebben waargemaakt hebben en dat de beurs op het gebied van communicatiemiddelen vlekkeloos verlopen is. Dat is de kracht van Veenman+.

Het resultaat

Met reacties als Graag wil ik jullie bedanken voor de wederom fijne samenwerking! Het drukwerk ziet er weer top uit en wat fijn dat de barcodes weer zo goed gecheckt en ingeprint zijn en het VIP-boekje zo mooi ingestoken is. Afgelopen vrijdag heb ik al het pakket ontvangen. Super!’, kunnen we spreken van een geslaagde samenwerking en mogen wij onszelf de trotste partner van Art Rotterdam noemen. Op naar volgend jaar, op naar weer een geweldige editie!

Communicatiemiddelen nodig voor een evenement? Wij maken het voor je!