Onze Haven:
Het enige echte magazine over DE haven!

slide

Vorig jaar boekte de Rotterdamse haven een overslagrecord van 465 miljoen ton. Dat zijn circa 30 duizend zeeschepen en 100 duizend binnenvaartschepen per jaar. Toch draait de haven wat Veenman+ betreft niet om ronkende statistieken – al is het goed te weten dat hij de economie vooruit helpt. Wat ontroert, zijn in de ogen van Veenman+ de verhalen van de 180.000 mensen die werken in de haven en bij ondernemingen die daar rechtstreeks aan verbonden zijn.


De vraag
Door de vele contacten die Veenman+ heeft in de haven, kwamen wij erachter dat er bij de mensen die in de haven werken en de mensen die een grote affiniteit met de haven hebben, behoefte bestond aan meer aandacht voor ‘hun’ haven. Net als zij, heeft Veenman+ ook een grote affiniteit met – en trots voor – de haven en daarom vonden wij dat het tijd was om hier iets mee te doen! Zo gezegd, zo gedaan: wij besloten om een magazine over DE haven te maken.

Wat deed Veenman+
Wij maakten (zoals eerder aangegeven) een magazine dat de titel Onze Haven draagt.
Onze Haven staat volledig in het teken van de haven en de mensen die er werken. Het zijn verhalen van aanpakkers, doeners en denkers. Kortom: verhalen die het verdienen te worden verteld! In dit geval in de vorm van een prachtig magazine boordevol verrassende en inspirerende verhalen. Van havenwethouder Adriaan Visser tot Gerrit van der Burg van de Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht, oftewel: KRVE. Het komt allemaal aan bod.

Het resultaat
Een prachtig magazine dat 94 pagina’s telt en beschikt over de ‘wow-factor’. Daarnaast vooral ook een magazine waar wij als Veenman+ enorm trots op zijn!
Naast het magazine, hebben wij voor Onze Haven ook verschillende social media pagina’s ingericht (inmiddels beschikt de Facebook pagina al over meer dan 10.000 vind-ik-leuks). Daarnaast zijn alle havenverhalen te lezen op de website www.onzehaven.nl.

Volg Onze Haven hier: Facebook, Twitter en Instagram!