Het enige echte magazine over de Rotterdamse haven!

slide

Magazine Onze Haven

Veenman+ heeft vele contacten in de haven. Zo ontdekten wij dat er bij de mensen die in de haven werken, en bij hen die een grote affiniteit met de haven hebben, behoefte bestond aan meer aandacht voor hun haven’. Ook wij zijn trots op onze haven en vonden het tijd om hier uiting aan te geven. We besloten om een magazine over DE haven te maken.


Vorig jaar boekte de Rotterdamse haven een overslagrecord van 465 miljoen ton. Dat zijn circa dertigduizend zeeschepen en honderdduizend binnenvaartschepen per jaar. Toch draait de haven wat Veenman+ betreft niet alleen om ronkende statistieken. Wat ontroert, zijn de verhalen van de 180.000 mensen die werken in de haven en bij ondernemingen die daar rechtstreeks aan verbonden zijn.

Wat deed Veenman+

Met een team van professionele redacteuren en fotografen maakte Veenman+ een magazine dat de even simpele als aansprekende titel draagt: Onze Haven. Onze Haven telt 94 pagina’s en staat volledig in het teken van de haven en zij die er werken; aanpakkers, doeners en denkers. Een prachtig magazine boordevol verrassende en inspirerende verhalen. Of het nu gaat om een interview met de havenwethouder, een portret van een oude havenkroeg of een reportage over de roeiers: het zijn stuk voor stuk verhalen die het verdienen te worden verteld.

Het resultaat

Een magazine – met de elfde editie alweer op komst! – waar wij als Veenman+ enorm trots op zijn. Naast het magazine hebben wij voor Onze Haven ook verschillende social media pagina’s ingericht (inmiddels beschikt de Facebook pagina al over meer dan 10.000 vind-ik-leuks). Daarnaast zijn alle havenverhalen te lezen op de website www.onzehaven.nl.

Volg Onze Haven hier: Facebook, Twitter en Instagram!