Met een druk op de knop drukwerk voor verschillende locaties bestellen

slide

Werk uit handen nemen

Onder het motto ‘Het hele leven telt’ zet Topaz zich in voor mensen die intensieve zorg nodig hebben. Het doel van de zorginstelling is om deze mensen hun leven voort te laten zetten zoals ze dat zelf willen.


De vraag

Middels een aanbesteding kwam Veenman+ in contact met Topaz. De zorginstelling, met een flink aantal locaties, was op zoek naar een goede en betrouwbare partner die niet alleen in staat is om mee te denken over het volledige communicatieproces van Topaz, maar ook kwalitatieve uitingen kan produceren en daarnaast de weg naar het in huis halen van de uitingen kan vergemakkelijken door middel van het aanbieden van een goede webapplicatie waarin medewerkers met een druk op de knop voor alle gewenste locaties bestellingen kunnen plaatsen.

De uitdaging

De uitdaging zat hem voornamelijk in het goed in kaart brengen van alle wensen en behoeften van Topaz en deze om te vormen tot een webapplicatie waar de zorginstelling gegarandeerd op kan bouwen en vertrouwen. 

Wat deed Veenman+?

Binnen Veenman+ stelden we een goed projectteam samen. We gingen aan de slag met de vragen van Topaz en deden een voorstel voor een webapplicatie die het antwoord op de vragen, wensen en behoeften van de zorginstelling vormde. We maakten een sterke demo waarmee Topaz op onderzoek uit kon gaan en de verschillende, uitgebreide mogelijkheden van de webapplicatie kon ontdekken. Topaz was direct enthousiast, dus al snel gingen we samen verder aan de slag. We werkten het geheel tot in de puntjes uit en zorgden er daarmee voor dat Topaz binnen een korte tijd over de mogelijkheid beschikte om snel en eenvoudig consistente en kwalitatieve communicatie-uitingen te bestellen voor al haar locaties.

Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat we met de speciaal ontwikkelde webapplicatie een hoop werk voor Topaz uit handen nemen en het eenvoudig is geworden om communicatiezaken te regelen. We zorgen voor kwaliteit en besparen ook nog eens een hoop tijd!

Het resultaat

Een enorm tevreden opdrachtgever en daarnaast ook een opdrachtgever die volledig bij Veenman+ past. Topaz is het perfecte voorbeeld van een opdrachtgever waar we kunnen laten zien wat we allemaal in huis hebben. Kortom: een samenwerking waar beide partijen gelukkig van worden. Voor Topaz zijn we een totaalaanbieder geworden die snel kan schakelen en het door middel van de webapplicatie mogelijk maakt om gemakkelijk uitingen te kunnen bestellen.