'Ontzorgen volgens Veenman+'

slide

Ontzorgen volgens Veenman+

Het IFFR is het filmfestival van Rotterdam en ver daarbuiten. Een twee weken durend feest voor filmliefhebbers die houden van de wat kleinere, onafhankelijke en artistieke films. Met veel premières, maar ook talkshows, prijsuitreikingen, tentoonstellingen en feestjes. Nodeloos te zeggen dat het IFFR tal van communicatie-uitingen heeft.


De vraag
‘Verzorg het drukwerk van onze communicatie-uitingen zoals o.a. de catalogus, dagkrant, brochures, posters, consumptie-bonnen en de speciale IFFR-bijlage in de Volkskrant. Zorg voor kwaliteit, tijdigheid en bewaak de kosten. Neem ons vooral gedurende de hectische tijd van het festival álle zorgen uit handen.’

De uitdaging
De timing! Alle verschillende communicatie-uitingen moesten op tijd geleverd worden. Zeker bij de dagelijkse krant van het IFFR vormde dat elke dag weer een uitdaging. Maar ook bijvoorbeeld consumptiebonnen moesten soms a la minute bijgeleverd worden.

Wat deed Veenman+
Veenman+ dacht mee met alle mogelijkheden omtrent het drukwerk, adviseerde en maakte een gedegen plan van aanpak.

We leidden de productie van de communicatie-uitingen in goede banen, zowel qua timing, kwaliteit als kosten. Ontzorgen dus!

Een vaste projectmanager monitorde voortdurend de voortgang en hield nauw contact met de contactpersoon van het IFFR. Met name tijdens de festivalweken zelf, stonden we voortdurend stand by. Extra service, bereikbaarheid in de avonduren, flexibiliteit; in deze periode van topdrukte moest het IFFR op ons kunnen bouwen.

Het resultaat
‘Communicatie-technisch’ een vlekkeloos verlopen festival. Alle producten – inclusief de spoedjes – zijn geleverd op de afgesproken tijd en plek, binnen het budget en volgens de afgesproken kwaliteitsnormen. Dat is de kracht van Veenman+.