Alle communicatie-uitingen bij van Oord onder controle met onze webapplicatie

slide

Control+ webapplicatie

Van Oord heeft wereldwijd naam gemaakt als toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore energieprojecten. Het hoofdkantoor van dit maritieme familiebedrijf staat in Rotterdam, heeft vestigingen over de hele wereld en is actief in zo’n vijftig landen. Een maritieme duizendpoot dus!


De vraag

“Zorg ervoor dat onze huisstijl op al onze communicatie-uitingen waar ook ter wereld op de juiste, uniforme wijze wordt toegepast. Zorg tevens voor een kostenbesparing in ontwerp en productie, tijdige aanvulling van voorraden en meer gebruikersgemak.”

De uitdaging

Dankzij onze Control+ webapplicatie: geen!

Wat deed Veenman+

We hebben onze Control+ webapplicatie volledig op maat gemaakt en ingericht volgens de wensen van Van Oord en de specificaties van hun huisstijl. Met deze webapplicatie kan Van Oord alle drukwerkuitingen, nationaal of internationaal, eenvoudig managen. Of het nu gaat om een speciale direct-marketingactie, visitekaartjes of een brochure.

De productie van de uitingen kan zowel lokaal plaatsvinden als centraal: het werken met plaatselijke drukkers kan een aanzienlijke kostenbesparing opleveren. Zelfs het ontwerp en de opmaak van de verschillende uitingen kunnen via de bestelmodule plaatsvinden.

Het resultaat

De webapplicatie zorgt ervoor dat de drukwerkuitingen Van Oord, waar ook ter wereld, correct en uniform worden toegepast. Ook is het heel eenvoudig om voorraden op peil te houden en à la minute nieuwe uitingen te bestellen. Door het grote gebruikersgemak, slim voorradenbeheer en de mogelijkheid per item de goedkoopste (lokale) drukker te vinden, wordt bovendien aanzienlijk bespaard op kosten. Dat is de kracht van Veenman+!