slide

Aardig onderweg. Ook in tijden van crisis!

Dat Nederland keihard geraakt wordt door het coronavirus hoeven we jou uiteraard niet meer te vertellen. Zo krijgen ook ineens veel bedrijven te kampen met de getroffen maatregelen om het virus te bestrijden, of staan zij ineens voor de uitdaging om hun klanten met spoed te informeren over de aangepaste gang van zaken. Zo ook de RET.


De vraag
Van de RET – waarvoor wij al een langere tijd de productie van verschillende communicatie-uitingen verzorgen – kregen wij de vraag om de reizigers in de regio Rotterdam te voorzien van informatie omtrent de getroffen maatregelen rondom het coronavirus. Denk daarbij aan communicatie in de vorm van verschillende soorten stoepbordposters, diverse stickers voor in de bussen, metro’s en trams en informatie op de stations zelf. Gezien de belangrijkheid van de informatie ging het daarbij vanzelfsprekend om een klus die niet alleen goed, maar ook snel geklaard moest worden.

De uitdaging
Snel schakelen. Al was dat geen enkel probleem met onze contactpersonen bij de RET. Een goede samenwerking en afstemming zijn key, zo ook bij deze spoedopdracht met daarnaast ook nog eens een enorm belangrijke nieuwswaarde.

Wat deed Veenman+
Gezien de tijdsdruk en de belangrijkheid van de te verspreiden informatie, gingen we direct aan de slag om binnen een zo kort mogelijke tijd te zorgen voor het allerbeste resultaat.

Op vrijdagavond waren de bestanden klaar, in het weekend verzorgden we de productie en maandag en dinsdag stonden volledig in het teken van het daadwerkelijk verspreiden van de uitingen op een flink aantal locaties in de regio. Mede dankzij ons grote netwerk is het ons gelukt om alles snel voor elkaar te krijgen!

Het resultaat
Binnen een mum van tijd werden alle reizigers van de RET goed geïnformeerd. Daarmee zorgden we voor tevreden reizigers, maar ook voor een enorm tevreden klant. ‘’Echt mega bedankt! Dit is inderdaad een monsterklus en daar gaat veel tijd in zitten. Heel veel tijd.’’ De taart was al bijna onderweg, maar ook wij houden het graag veilig en hebben afgesproken om – als de storm is gaan liggen – een heerlijk vorkje met elkaar te prikken en de geslaagde afronding van deze opdracht alsnog te vieren.