Kunstige panelen
Willem de Kooning Academie

slide

Signing

De Willem de Kooning Academie is dé kunstacademie van Rotterdam.
De academie maakt deel uit van de Hogeschool Rotterdam en is vernoemd naar de bekende Rotterdamse schilder Willem de Kooning.


De vraag

‘Kunnen jullie ervoor zorgen dat de loopbrug tussen onze twee panden wordt voorzien van wandpanelen bedrukt met een kunstwerk? De panelen moeten voor onze Open Dag, volgende week, gemonteerd zijn.’

De uitdaging

De uitdaging zat ‘m vooral in de deadline. Veenman+ had slechts een week tijd om de klus te klaren. Extra uitdaging was dat het materiaal weerbestendig moest zijn: de overdekte loopbrug was namelijk niet geheel winddicht.

Wat deed Veenman+

Snel schakelen! De order doorspreken, de ruimtes opmeten, offertes indienen, proeven nakijken, materialen zoeken, het printen en het demonteren van de oude panelen en het monteren van de nieuwe: alles verliep in sneltreinvaart. Dankzij onze jarenlange ervaring en goede contacten met leveranciers hebben we de klus op tijd geklaard.

Het resultaat

Een opgefleurde loopbrug! De brug is voorzien van twaalf grote full colour panelen, elk met een ander beeld, die samen het kunstwerk vormen. Klant blij, wij blij! Dat is de kracht van Veenman+.